valasz.hu/eletmod/borpir-viszketes-kiutes-allergiat-valthatnak-ki-a-kozmetikumok-105273

http://valasz.hu/eletmod/borpir-viszketes-kiutes-allergiat-valthatnak-ki-a-kozmetikumok-105273

Döntöttek: ő lett idén Miss Universe

/ 2015.01.26., hétfő 13:42 / Hírforrás: MTI

Kolumbia szépét, Paulina Vegát koronázták meg vasárnap a Miss Universe szépségverseny győzteseként. A második helyen Miss USA, Nia Sanchez végzett.

Fotó: MTI/EPA/Rhona Wise

„Büszkén és izgatottan” viseli a szépségkirálynő koronáját - jelentette ki a 22 esztendős, üzleti adminisztrációt tanuló Vega, akinek győzelme után Kolumbiában az utcára tódultak ünneplő rajongói.

Vega csillogó ezüst ruhában válaszolt az újságírók kérdéseire a díjátadót követő sajtótájékoztatón. Mint mondta: bár távol van hazájától, mégis otthon érzi magát Miamiban, ahol népes latino közösség él.

A Miss Universe szépségversenyen a világ 80 országának kiválasztottjai versengtek a legszebb címéért. Donald Trump, a verseny jogainak tulajdonosa szerint sokan számítottak Vega győzelmére.

A kolumbiai szépség nagymamája, Elvira Castillo 1953-ban elnyerte Miss Atlántico címét, nagyapja pedig a legendás tenor, Gastón Vega volt. Paulina Vega először indult szépségversenyen, és győzelme után hangsúlyozta, hogy egyben ez volt az utolsó alkalom is, mivel tanulmányaira akar összpontosítani.

„A tanulás függetlenséget biztosít. Saját céget akarok alapítani” - nyilatkozta terveiről.

A Miss Universe-verseny első öt helyezettje között szerepelt a 24 esztendős Nia Sanches az Egyesült Államokból, Diana Harkusa Ukrajnából, a szokatlan, rövid hajviseletével feltűnést keltő Kaci Fennell Jamaicából és Yasmin Verheijen Hollandiából.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.