Előfizetés

Kedves Olvasó!

Köszöntjük a Heti Válasz előfizetői oldalán!

Oldalunkon könnyen megrendelheti a Heti Válasz Kiadó Kft. gondozásában megjelenő lapokat.

Weboldalunkon folyamatosan tájékozódhat kiadónk legfrissebb akcióiról. Felhívjuk figyelmét előfizetői hűségprogramunkra, melynek keretében különleges kedvezményeket biztosítunk. Ügyfélszolgálatunk készséggel áll a rendelkezésére, amennyiben bármilyen további kérdése felmerülne.

Tel.: (06-1) 461-1447

HŰSÉGPROGRAM / AJÁNDÉKOZÁS / AKCIÓ

 • Hűségprogram

  Csatlakozzon Hűségklubunkhoz! A Heti Válasz Hűségklub azon olvasói hűségét jutalmazza, akik hosszútávon köteleződnek el a lap mellett. Amellett, hogy éves előfizetőink közel 50 % árengedménnyel juthatnak hozzá lapunkhoz az újságárusnál vásárlókhoz képest, hűségkártyát kapnak ajándékba, amellyel számos további kedvezményt vehetnek igénybe kulturális partnereinknél.

  Hűségprogram
 • Ajándékozás

  Lepje meg szeretteit, barátait Heti Válasz-előfizetéssel! Előfizetése mellé ajándék kísérőkártyát küldünk önnek, melyet, mint az előfizetés jelképét nyújthat át a megajándékozottnak.Kérjük, megrendelésénél jelezze ajándékkártya-igényét. A számlázási címhez a befizető nevét, címét töltse ki, a kézbesítési címhez pedig az ajándékozott adatait írja be. Az ajándékkártyát az ajándékozott nevével kitöltve a befizető címére küldjük ki a megrendelést követő 2 munkanapon belül.

  Ajándékozás
 • Nyereményjáték

  Jelenleg nincs nyereményjátékunk, kérjük, látogasson vissza oldalunkra később.

  Nyereményjáték