De hová tűnt Farkas Flórián?

/ 2018.06.04., hétfő 10:00 /

A hétvégén jelent meg az új miniszterelnöki biztosok névsora. Nagy meglepetések nincsenek, hiszen a tanácsadói csapat jelentős lefedettséget mutat a kormányfő munkáját segítő korábbi testülettel.

Farkas Flórián viszont eltűnt. Ami egyébként szokása a roma politikusnak, gondoljunk csak bele, a milliárdos felzárkóztatási botrány óta hányszor sikerült mikrofonvégre kapni. De most a névsorból is, Orbán Viktor ugyanis Balog Zoltánra cserélte Farkas Flóriánt – a Magyar Közlönyben megjelentek szerint az Emberi Erőforrások Minisztériumának volt vezetője lesz a roma felzárkóztatásért felelős miniszterelnöki biztos.

Persze olyan nagyon azért nem kell aggódnunk Farkas Flórián jövője miatt, egyrészt a Híd a Munka Világába címmel meghirdetett, milliárdos közpénzeltűnés utóhullámain is el lehet jó ideig lavírozgatni, másrészt meg máris meg van neki ígérve, hogy őt sem hagyja a Fidesz az út szélén.

Konkrétan Balog Zoltán mondta az ATV-nek Kötcsén: szó nincs róla, hogy elengednék Farkas Flórián kezét, hiszen mindenki munkájára szükség van.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.