Ez a nő húzta csőbe Kósa Lajost?

/ 2018.03.20., kedd 15:27 /

Előkerültek az első fotók a csengeri ultramilliárdos örökösnőről, akitől Kósa Lajos potom 800 millió forintot remélt, amivel édesanyját jutalmazta volna, amennyiben összejön a Nagy Államkötvény Vásárlási Biznisz.

Mindezt közjegyző előtt okiratba foglalva.

Elsőre azt hittem, Bróker Marcsi van a képen, ami persze lehetetlen, hacsak Soros György nem machinált a klónozással is, csak hogy súlyos zavarokat okozzon úgy a pénzügyi-, mint a Nemzeti Együttműködés Rendszerében, lásd még Soros Terv.

2015-ben a Csengeri Napokon Sz.-nét is kitüntették a településért végzett munkájáért

Fotó: Facebook/Csenger Város/Nagy Szabolcs

És most Bayer Zsolt Kósa Lajoshoz intézett szavai járnak a fejemben:

„Azt azért feltételezem, hogy kevés annyira ostoba ember van, akinek mondjuk nem üt szöget a fejébe, hogy ilyen összegeknél nem lehet csak úgy utalgatni meg számlát nyitni. Ez önmagában nonszensz.”

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.