Ezért nincs programja a Fidesznek

/ 2018.04.04., szerda 09:15 /

Nem téved nagyot, aki azt gondolja, hogy azért, mert vannak annál fontosabb dolgok, mint hogy kiszúrják a választók szemét azzal, mit akarnak megvalósítani 2022-ig – s amely alapján talán számon lehetne kérni az ígérteket négy év múlva, ha a Fidesz tovább tud kormányozni. De nézzük a pontos választ, amelyet Szájer József fideszes EP-képviselő adott meg a Magyar Hírlapban közölt interjújában.

„– Ez már a második választás, amikor nincs konkrét programja a Fidesznek. Míg 2014-ben az elhíresült „folytatjuk” volt, most a bevándorlásra fűznek fel mindent. Elégnek bizonyul ez?

Minden azon múlik, sikerül-e megakadályozni, hogy hazánkat is elérje a bevándorlás. Ha ugyanis ez megtörténik, megszűnnek az eddigi életlehetőségeink, és akkor már hiába beszélünk arról, hogy magasabb nyugdíjakat akarunk, vagy tovább akarjuk bővíteni az otthonteremtési programokat. Az, hogy a Fidesz–KDNP mit akar a jövőben elérni, azt gondolom, az elmúlt nyolc év alapján a választópolgárok számára evidens.”

Az interjúból ezen kívül az is kiderül, hogy:

  • az EP-ben a korábbinál kisebb figyelem övezi a magyar választási kampányt;
  • a hazánk elleni támadások valójában egyetlen okra vezethetők vissza: arra, hogy mi ellenezzük a tömeges bevándorlást;
  • a bevándorlás kérdését illetően az Európai Néppárton belül is zajlik egy küzdelem, és mi, akik migrációellenes álláspontot képviselünk, egyelőre kisebbségben vagyunk;
  • kizárólag Magyarországnak és annak köszönhető, hogy a kötelező kvóta eddig nem lépett életbe;
  • nem leegyszerűsítés, hanem tény, hogy az EP-ben is Soros György emberei ülnek, „lényegében a legnagyobb frakciót képezik” ;
  • a választás egyik tétje, hogy el tudjuk-e fogadni a Stop Sorost;
  • azért nem lesz miniszterelnök-jelölti vita, mert „egy felelőtlen ellenzékkel állunk szemben”;
  • az, hogy az emberek bizalmatlanok az unió tevékenysége iránt, nem is csoda az alapján, ahogyan az euróválságot, az ukrán helyzetet vagy éppen a migránskérdést kezelte. 

További olvasnivaló itt.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.