valasz.hu/itthon/humboldt-dijas-kvantumfizikus-alapkutatas-nelkul-nincs-fejlodes-129197

http://valasz.hu/itthon/humboldt-dijas-kvantumfizikus-alapkutatas-nelkul-nincs-fejlodes-129197

Fantasztikusan bátor kormánypárti kiállás a sorosozás ellen

/ 2018.03.02., péntek 15:36 /

Már megint össze vagyok zavarodva.

Addig értettem, hogy Bencsik András teljes őszinteséggel ment neki az elemi iskolai szintű sorosozásnak az Echo TV-ben, amitől egy napra megzakkant a kormányzati kommunikáció, hogy aztán az Orbán Viktor által elvárt dupla erővel robogjon tovább olyan gyönyörűségeket létrehozva, mint az Origo kamufotós cikkei, vagy épp a miniszterelnök miskolci cigány-migráns metaforája.

De itt ez a friss publicisztika Bencsik Andrástól, és nem értem. Például, mit akar üzenni a szerző ezzel a két bekezdéssel most, amikor ugyancsak az Origo leleplezte a Fidesz népszerűségének csökkenését, hogy az valójában emelkedés?

„Elkezdődött a kampány, és a Fidesz–KDNP süllyedni kezdett. Vajon a sok Stop Soros képes-e mozgósítani a saját tábort? Mert eddig mást nem láttunk. Tudják-e már a kampányfőnökök, hogy a társadalom többségének elege van a sorosozásból, és a Fideszen belül is sokan háborognak emiatt? A lényeget szeretnék hallani…

Mi a magyarázata annak, hogy a Fidesz–KDNP egy hónap alatt körülbelül 7 százalékot veszített, és jelenleg 47 százalékon áll a biztos választók körében? Mi várható a következő hónapban? Népszerűségvesztés? Vagy emelkedő tendencia? Hogy mi tudná a népszerűségvesztést megfordítani? A nyílt beszéd: ezek vagyunk, ezt akarjuk.”

És ami ennél sokkal durvább, hogy a Demokrata főszerkesztője szerint „már nem fontos, hogy ki Soros embere és ki nem”. De akkor most kinek higgyünk? Mert Lázár János szerint az április 8-i választás tétje, hogy utána ki alakít kormányt: vagy Soros György emberei, vagy Orbán Viktor.

Nyakunkon a két Békemenet. Sürgősen rendezni kellene a sorokat.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.