Így akadályozza Németh Szilárd a Szél-tervet

/ 2018.01.15., hétfő 16:10 /
Így akadályozza Németh Szilárd a Szél-tervet

Magához képest is erősen kezdte a hetet a Fidesz Soros-ügyi alelnöke. Németh Szilárdot eddig sem olyan fából faragták, hogy a tények megtévesszék, legutóbbi teljesítménye mégis új műfajt teremtett: a kormánykommunikációs önbíráskodást.

Szavainak előzménye, hogy az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságát vezető MSZP-s Molnár Zsolt múlt csütörtökön felvetette, Orbán Viktornak a testület előtt kéne számot adnia a Soros-terv létezéséről, ellenkező esetben még olyan következtetésekre juthatna az egyszeri választó, hogy a terv nem is létezik.

Németh Szilárd – úgy is, mint a bizottság alelnöke – ezzel kapcsolatban most azt árulta el, hogy melyik kollégáját nem látná szívesen egy ilyen ülésen: Szél Bernadettet. A miérthez nem kell kommentárt fűzni:

„Szél Bernadett és pártja, az LMP Soros György érdekeit szolgálja. (…) Aki pedig a Soros-tervet támogatja, aki a Soros-birodalom érdekében hoz meg döntéseket, az nem vehet részt a Soros-terv megakadályozásáról szóló nemzetbiztonsági bizottsági ülésen. (…)Nincs kitiltva senki, de azon az ülésen, amelyen a Soros-terv téma lesz, az LMP-s tag nem vehet részt, mert egészen mást képvisel, mint a magyar érdek.”

„Az LMP-s politikusok össze-vissza hazudoztak a nemzeti konzultáció alatt, mindvégig a Soros-tervet támogatták, folyamatos fúrásban voltak.”

„Szél Bernadett olyan, migránsokkal foglalkozó szervezetnél dolgozott, amelyet Soros György fizet, tehát Soros fizette Szél Bernadettet is. Ráadásul az LMP társelnöke ezt még le is tagadja, parlamenti önéletrajzában ugyanis nem szerepel ez a munka.”

Mint mondtuk, ehhez nem fűzünk kommentárt. Már nem érdemes.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.