Itt van Orbán Viktor idei legjobb videója

/ 2018.03.06., kedd 12:00 /

Talán a méltán híressé vált „Helló, Röfik!” burleszketűd óta nem volt olyan erős videója a miniszterelnöknek, mint amit kampánykörútjának józsefvárosi állomásáról posztoltak a Facebook-oldalán. A hódmezővásárhelyi bukta óta letekert sorosozás helyett most a migránsozás volt terítéken, hiszen melyik 8. kerületi lakos ne emlékezne 2015 nyarára, Keleti pályaudvarostul, II. János Pál pápa terestül? Szinte fölösleges elmondani, hogy csak a Fidesz jelöltje, Kocsis Máté megválasztása a garancia arra, hogy ne történjen meg mindaz, ami két és fél éve, a Fidesz kormányzása és Kocsis Máté polgármestersége alatt megtörtént. De ettől még nem lehet elég éberen őrködni a migránsmentesség fölött egy olyan kerületben, amelynek egyik leglátogatottabb pontja a kínai piaca.

A másfél perces klip végén Orbán Viktor meglátogat egy cigányzenekart, s a koronát igazából az teszi fel a „tudósításra”, amikor az ünnepi készülődés jegyében a „Kossuth Lajos azt üzente” kezdetű nótát húzzák neki. Ennél többet teljesen szükségtelen mondani, ezt látni kell.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.