Kit választ a Momentum?

/ 2018.06.05., kedd 10:00 /
Kit választ a Momentum?

Elnökséget és elnököt választ ma a Momentum. A küldöttek három elnökjelöltre adhatják le voksaikat, úgymint: 

Fekete-Győr András, jelenlegi elnök, Dukán András Ferenc, elnökségi tag, és a pécsi Nemes Balázs. 

A Momentumban az elnöki mandátum két évre szól. 

Itt most valami elemzésnek következnie, hogy melyik jelölt győzelme esetén milyen irányt vehet a Momentum politikája, de bevallom őszintén, hogy fogalmam sincs, és egyáltalán nem biztos, hogy az én hibám. 

Azt viszont kijelenthetjük, hogy ha Fekete-Győr ismétel, akkor folytatódik az eddigi irány, ami nem tudom, hogy mi. Mert bár a Momentum programját elolvastam, és nem is találtam rossznak, a párt valóságos térben való létezéséről már alig vannak információim. És van egy olyan gyanúm, hogy ezzel nem vagyok egyedül.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.