Márki-Zay Péter nyerte a hódmezővásárhelyi választást

/ 2018.02.25., vasárnap 20:40 /
Márki-Zay Péter nyerte a hódmezővásárhelyi választást

A szavazatok 100 százalékos feldolgozottsága mellett Márki-Zay Péter behozhatatlan előnnyel vezet, tehát a független, valamennyi ellenzéki párt által támogatott jelölt nyerte a hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választást.

Az eredmények:

Márki-Zay Péter 13 076 (57.49%), Hegedűs Zoltán (Fidesz-KDNP) 9 468 (41.63%).

A szavazást sokan országos jelentőségűként értékelték már jó előre, tekintve, mivel Hódmezővásárhely eddig a Fidesz stabil körzetének számított. A Fideszben úgy vélték korábban, hogy ha Márki-Zay Péter 40 %-nál többet szerez, már az remek eredmény lehet az ellenzéknek. Így az eredmény igencsak meglepő lehet a kormánypártok számára, hiszen jelöltük, Hegedűs Zoltán mellett Lázár János és Orbán Viktor is kampányolt.

 

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.