Sikeres a civiltörvény: már vécékre is felírják a Soros-szervezetek nevét

/ 2017.08.24., csütörtök 11:00 /

Még több illemhelyet a gellérthegyi, illetve budai, illetve fővárosi és vidéki játszóterekre! A népművészet ifjú és idősb mestereinek ugyanis az összes külföldről támogatott fiókintézmény nevét fel kell vésniük a szégyenfalakra.

2017 augusztusa, Gellérthegy, Cerka-firka játszótér

Példátlanul sikeres a nemrég elfogadott civiltörvény. Egy kormányzati honlap jóvoltából ugyanis végre minden állampolgár láthatja a külföldről támogatott szervezetek listáját. Ennél még felemelőbb hír, hogy népünk legszorgosabbjai is részt vállalnak a jogszabály végrehajtásából: máris pennát ragadtak, és Amnesty International-, Helsinki Bizottság-, valamint Soros Alapítvány-feliratokkal díszítették ki a Gellérthegy úgynevezett Cerka-firka játszóterének két ToiToi-vécéjét.

Mit is kívánhatnánk magunknak, mint még több ilyen illemhelyet az utcákra, közterekre, hogy mindenki megtudja, hová is valók Soros György kitartottjai. Aki a nép ellensége, igenis szembesülnie kell a nép haragjával! Ez népi demokráciánk gerince, veleje, gerincveleje!

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.