valasz.hu/itthon/tiltott-emberkiserlet-fasy-adam-es-pakh-imre-felfuggesztett-bortont-kapott-112138

http://valasz.hu/itthon/tiltott-emberkiserlet-fasy-adam-es-pakh-imre-felfuggesztett-bortont-kapott-112138

Tettlegesség az LMP-ben: mindenki pórul járt

/ 2018.05.25., péntek 12:00 /

Kellemes szappanoperává kezd terebélyesedni az LMP választási önszembenéző utórezgése. Onnan indulunk, hogy Az egyik LMP-s képviselő tárgyalásán rátámadt másik LMP-s társára a harmadik LMP-s, mindannyian büntetést kaptak. Igaz, hárman, háromféle okból.

Nagyüzemben dolgozik és hozza az ítéleteket tehát az LMP fegyelmi bizottsága – írja a hvg.hu. A portál megemlíti, hogy az LMP fegyelmit indított azon képviselőjelöltek ellen, akik áprilisban visszaléptek más ellenzéki párt jelöltje javára. Az egyik ilyen képviselő Kassai Dániel, akit a fegyelmi bizottság öt évre eltiltott attól, hogy a párt színeiben bármilyen választáson elinduljon: se országgyűlési, se önkormányzati, se EP-választáson nem indulhat LMP-sként.

De Kassai Dániel az az LMP-s képviselő is, akinek első fegyelmi tárgyalásán Sallai Róbert Benedek rátámadt Hadházy Ákosra, akit aztán mentő vitt el.

Nos, Sallai Róbert Benedek már nem tagja az LMP-nek, legalább is erről számolt be a PestiSrácok.hu, nekik a képviselő ezt az információt megerősítette, bár hivatalos tájékoztatást még ő sem kapott.

Aztán itt van még Hadházy Ákos is, akit Hadházy Ákost két évre tiltották el attól, hogy bármilyen pártbéli tisztségért induljon. Hadházy ellen azért indult fegyelmi eljárás, mert a párt döntéshozói testületeinek határozatai ellenére egyeztetett az MSZP-vel.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.