Toroczkai már sztár

/ 2018.05.28., hétfő 08:43 /

Bár a Szabadfogás nem klasszikus hírműsor, a legutóbbi adásban az a nem klasszikus helyzet állt elő, hogy itt borult ki igazából a Jobbik bilije. Megnézhető itt a 14 perctől.

Mindenesetre, ha én ellenzéki politikus lennék, pláne, ha egy ellenzéki párt majdnem elnöke, akkor egészen bizonyosan elkezdenék gondolkodni azon, hogy vajon jó úton járok-e, amikor hirtelen teljes lendülettel szakad rám a kormánymédia kitüntető figyelme.

Toroczkai László egy hete jelentette be, hogy platformot hoznak létre a Jobbikon belül, mert vissza akarják adni a Jobbik foglyul ejtett lelkét a jobbikosoknak. Meghallgatva Ásotthalom polgármesterét, illetve a bejelentésre adott elnökségi választ, szinte egyértelmű volt, hogy mindez Toroczkaiék távozásának előjátéka. Persze a politikában soha ne mondd, hogy soha, meg mindig előfordulhat bármi, és az ellenkezője is, de eléggé meglepő lenne, ha az Ásotthalomra összerántott június 23-i tanácskozás végén nem egy új radikális párt szökkenne szárba.

Ami viszont biztos, hogy Toroczkai László addig számíthat a kormánymédia határozott támogatására.

Itt van például mindjárt a mai Magyar Idők-interjú. Amiben a platformhirdető alelnök sok egyéb mellett arról beszél, hogy:

  • Semmi jóra nem számít, mert az etikai „bizottságban többek között Szabó Gábor édesapja és Vona Gábor testőre ül. Ön szerint mire számíthatok?”.
  • Hogy alelnökként kihagyták a stratégiai döntésekből. Mert van egy belső kör, ahova őt nem fogadták be.
  • Hogy tartottak tőle, mert neki saját akarata van, és Vona Gábor négyszemközt megkínálta egy lemondási lehetőséggel, mivel két dudás egy csárdában.
  • Hogy szerinte Vona Gábor nem tartja fontosnak a migráció problémáját. És soha nem volt ott az első sorban.
  • Aztán kicsit még bemártotta az új alelnököket is.


Ebből akár még egy Bayer-show is kinézhet.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.