heti-valasz.hu/kultura/atuto-siker-a-magyar-bor-vegvaraban-ami-a-kezmuves-lufi-utan-jon-115351

http://heti-valasz.hu/kultura/atuto-siker-a-magyar-bor-vegvaraban-ami-a-kezmuves-lufi-utan-jon-115351

„A történelem legnagyobb filmje lesz”: így készül a Passió folytatása

/ 2018.02.01., csütörtök 17:40 /

Miközben Mel Gibson az utolsókat simítja Pál, Krisztus apostola című filmjén, hírek érkeztek a Passió folytatásának ígérkező Feltámadás című mozi előkészületeiről. A Jézust és Pált játszó Jim Caviezel a USA Today című lapnak nyilatkozva kijelentette: a tervek ismeretében lesznek jelenetek, amelyek valóságos sokkhatásként fogják érni a nézőt. „Annyit mondhatok: Gibson alkotása a történelem legnagyobb filmje lesz” – mondta a lapnak, hozzátéve: minden filmes eszközt bevetnek a hatás érdekében, de el akarják kerülni, hogy „valami furcsa dolgot” hozzanak létre.

Ami a bevételeket illeti, a 30 millió dolláros költségvetéssel készült Passió közel 600 millió dolláros hasznot hozott az alkotóknak. De ami még ennél is fontosabb, máig meghatározó film- és vallási élményt nyújtott hívők százmillióinak. Főszereplője, Caviezel pedig azóta több megejtő tanúságtétellel hallatott magáról, jelezve: alakítása nemcsak színészi teljesítmény volt, hanem személyiségét is átformálta. Leghíresebb beszélgetése magyar felirattal alább látható:

 Javítás:

Olvasónk jelezte, hogy a Pál apostolról szóló filmet nem Mel Gibson rendezi, hanem Andrew Hyatt. Elnéztük. Elnézést!

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.