PR

Idén is lesz BMW Premium Selection vásár Budapesten

A rendezvényen idén már 200 minőségi használt BMW közül lehet majd választani október 9. és 12. között

/ 2008.10.09., csütörtök 12:52 /

A tavalyi nagy siker után, idén második alkalommal rendezi meg a BMW Magyarország és nyolc hivatalos márkakereskedés Kelet-Közép-Európa legnagyobb BMW-rendezvényét, a BMW Premium Selection Kiállítást és Vásárt.

A nyitott eseményen a márka minőségi használtautó programja, a BMW Premium Selection legszebb darabjait mutatják be és kínálják megvételre. Négy napon át, mintegy 200 db, többségükben néhány hónapos és alacsony futásteljesítményű BMW vár az érdeklődőkre, a teljes modellpalettát felölelve, köztük szinte teljesen új, vagy különleges modellekkel, mint a nemrég bemutatott X6, illetve az M3.

A rendezvény helyszíne ezúttal is a budaörsi Autoexpo M1 (Budapark, megközelítés az M1 autópálya és az 1-es főút felől). A BMW Premium Selection Kiállításon és Vásáron 2008. október 9-12-ig, reggel 9 és este 8 óra között, vasárnap 9 és 18 óra között várják az érdeklődőket.

A rendezvény központi eleme a BMW Premium Selection újraértékesítési program, amelynek keretében kiváló minőségű és megbízható, fiatal használt BMW-k vásárlására van lehetőség. Az ügyfelek javarészt a BMW németországi központja által használt cégautók közül válogathatnak, amelyek német utakon és keveset futottak. A gépkocsikat a gyár által hitelesített adatbázisból hívják le, így könnyen és megbízhatóan ellenőrizhető a gépkocsik állapota. A prémium minőségű használt modellek esetében is kiemelten kezelik a megbízhatóságot mind az autók, mind a szolgáltatások tekintetében. A rendszer garantálja, hogy az értékesített autók megbízható forrásból és ellenőrizhető adatokkal (km óra, jármű- és szerviztörténet stb.) kerülnek az országba, kiküszöbölendő a tulajdonosokat érő esetleges kellemetlenségeket. Ezzel garantálni tudják azt is, hogy az autó hosszú távon is megőrizze értékét a piacon.A BMW Premium Selection programban szereplő autókat az értékesítést megelőzően a BMW Magyarország vagy az egyik hivatalos BMW márkakereskedés egy részletes, 72 pontból álló lista alapján alaposan átvizsgálja. Ebbe beletartozik többek között a motor és a sebességváltó, a fékrendszer, a karosszéria és az elektronikus rendszer, illetve a belső tér teljes átvizsgálása. Az autókat csak ezt követően értékesíthetik, így minden BMW Premium Selection autó hibátlan állapotban, igazolt minőségben kerül új tulajdonosához.

A BMW Premium Selection keretében értékesített gépkocsikkal együtt járnak a prémium szolgáltatások is: 24 hónapos EUROPlus garancia, az egyéni finanszírozási és biztosítási lehetőség a BMW Financial Services keretében, valamint a BMW Mobile Care, amely többek között 24 órás ügyfélszolgálatot és országúti segélyszolgálatot is biztosít a vásárlók részére.

Az idei eseményen BMW EfficientDynamics koncepciót és a BMW Vezetéstechnikai Tréninget is jobban meg lehet majd ismerni az ezeket bemutató információs pultoknál. A BMW EfficientDynamics a BMW csoport immár sok éve érvényes fejlesztési stratégiája, amelynek célja, hogy minden új BMW modell kedvezőbb üzemanyag-fogyasztási és károsanyag-kibocsátási értékekkel, ezzel együtt azonban dinamikusabb menetteljesítményekkel rendelkezzen, mint elődje. A Magyarországon idén nyáron indult BMW Vezetéstechnikai Tréning célja pedig világszerte a biztonságosabb vezetésre való oktatás, amelyre a rendezvényen jelentkezni is lehet, illetve a tréningen használt BMW 320d modellt is kiállítják. Az eseményre gyermekekkel érkező vendégek számára pedig egy gyermeksarok teszi kényelmesebbé az időtöltést.

A rendezvényen a BMW AG, a BMW Magyarország, illetve az alábbi BMW márkakereskedések kínálatából lehet válogatni: Wallis Motor Pest, Wallis Motor Duna, Budapest Motors, Rack Autó, A1 Autó, Schneider Autóház, Magisz, Glass.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.