PR

Megújult formával és tartalommal startolt 2008-ban a Heti Válasz

/ 2008.01.03., csütörtök 12:02 /

2008. január 10-én jelent meg először a lapunk idén, exkluzív dupla számmal, megújult, bővebb tartalommal és teljesen új köntösben.

Több mint 3 éve, 2004. november 25-én indult el a jelenlegi formátumú Heti Válasz, amely azóta közel megduplázta eladásait. A Heti Válasz új formával, átláthatóbb, tisztább arculattal, megújult rovatstruktúrával, az információk jobb kiemelésével jelentkezik. A megújult lap munkáját megerősített szerzői csapat segíti.

7 ok a megújulásra

A Heti Válasz azért újult meg, hogy olvasói:

1. kímélhessék idejüket és energiájukat
2. csak a lényegre figyeljenek
3. a bonyolult ügyeket is könnyen megértsék
4. ne maradjanak le semmi fontosról
5. tudják, hogy a világ merre halad
6. tájékozottak és műveltek legyenek
7. és azon is nevessenek, amin mások felrobbannak a bosszúságtól.

Ezért a Heti Válasz

- új formával, átláthatóbb, tisztább arculattal
- megújult rovatstruktúrával
- az információk jobb kiemelésével
- és megerősített szerzői csapattal jelentkezik.

Válassza a Heti Választ - és nem érheti meglepetés.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.