PR

Mindenki Digital. Te hol vagy?

BrandFestival® Digital – 2008. április 29.

/ 2008.04.20., vasárnap 00:00 /

Ismét lesz BrandFestival - idén már hatodik alkalommal. A hagyományos fesztiválsorozat a folyamatos fejlődésnek és erőfeszítéseknek köszönhetően kinőtte saját kereteit, ezért 2008 tavaszán BrandFestival® Digital néven folytatódik.

Az egynapos konferencia egy specializáltabb terület, a digitális kommunikációval kapcsolatos vitatott kérdések feldolgozására ad alkalmat. A rendezvény célja, hogy kézzel fogható közelségbe hozza a digitális kommunikáció sokszor futurisztikus eszközeit, és a résztvevőkkel megismertesse a digitális marketing hasznos témáit világos és szakzsargon-mentes előadásokon.

A konferenciára elsősorban a média, az Internet és a digitális médiumok környezetében dolgozó, naprakész tudással rendelkező szakembereket, illetve a marketing döntéshozókat várják a szervezők. A rendezvényen szakmai előadásokon lehet résztvenni. A szakma legnevesebb előadói szerepelnek majd a fesztiválon, mint például Sebastian Noel - Troika (London), Erich Reiss - az IAI elnöke (Koppenhága), Bazsó Gábor - az Index Online tartalomért felelős vezetője, Jenet Katalin - az Adidas Magyarország kommunikációs vezetője, Mihók Ildikó - az Uniqa kommunikációs vezetője és Winkler János - a Magyar Telekom Nyrt. vezérigagagató helyettese és lakossági szolgátatások üzletág vezetője.

A fesztiválon a legújabb digitális eszközökkel lehet megismerkedni a helyszínen megrendezett expo keretein belül: többek között a Nav N Go 3D navigációs rendszerével (iGo My way), az IKO New Media mobil alapú alkalmazás-fejlesztéseivel vagy például a Kitchen Budapest fiatal kutatók által kidolgozott tömegkommunikációs eszközökkel.

A fesztivál idén először kilép a szűken vett szakmai keretek közül, és a Városháza tér mellett felállít egy public art, köztéri digitális bemutatót is.

A nap záróeseménye pedig a Budapest Digital Premier Party, amelyen fellép majd az elektronikus zene úttörőjének számító Kraftwerk egykori tagja, Karl Bartos. Emellett YouTube videodisco és Ran Slavin (Tel-Aviv) Memory Tunes Live videórögtönzései szórakoztatják majd a partiközönséget. A rendezvény résztvevői egyúttal a VIP Backstage partyra is belépőt kaphatnak.

Időpont: 2008. április 29.

Helyszín: VAM Design Center (1061 Budapest, Király u. 26.)

Jelentkezési határidő: 2008. április 28.

Részvételi díj: 49.900 Ft + áfa MRSZ tagoknak 25% kedvezmény!!!

Ha a BrandFestival Digital és a Média Hungary Konferenciákra egyaránt regisztrál, akkor mindkét konferencia részvételi díjából 15%-os kedvezményt kap!

További információ, részletes program: http://www.brandfestivaldigital.hu/>

Nagyításért kattintson a képre!

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.