PR

Szép volt lányok!

A Pannon főtámogatóként gratulál a női kézilabda-válogatottnak

/ 2008.08.29., péntek 12:00 /

Kevés dolog tudja annyira egy emberként lázba hozni az egész országot, mint a női kézilabda-válogatott játéka. Munkahelyeken, baráti társaságokban az Olimpia idején állandó téma volt a lányok aznapi teljesítménye. Együtt sírtunk, együtt nevettünk velük, aggódtunk és lelkendeztünk értük.

A válogatott a felkészülési mérkőzések után sem hagyta cserben szurkolóit, és majdnem sikerült dobogós helyezést elérni. Hajdu János szövetségi kapitány nem is rejtette véka alá boldogságát: „A magyar kézilabdázás újra a világ élmezőnyéhez tartozik. A világbajnokság óta négy helyet léptünk előre, negyedikek lettünk egy olyan tornán, ahol valóban a világ legjobb csapatai találkoztak egymással. Bebizonyítottuk, hogy helyünk van közöttük, ráadásul nagyon kevésen múlott, hogy nem játszhattunk döntőt. Nagyon büszke vagyok a csapatra, a lányok mindig fel tudtak állni, össze tudtak fogni. Remélem a szurkolóinkat is sikerült boldoggá tennünk az eredménnyel."Az eredmény hatalmas siker, hiszen a versenyt megelőzően a szakma a legjobb hat közé várta a lányokat, és csak bravúr esetén látszott elérhetőnek az elődöntő. A csapat minden előzetes elképzelést felülmúlva, óriási akaraterőről téve tanúbizonyságot kis híján éremmel tért haza Pekingből.A jó eredmény egyik feltétele a nyugodt felkészülés, ehhez pedig biztos háttérre van szükség szakmai és anyagi értelemben egyaránt. A Pannon büszke arra, hogy immár 4. éve főtámogatóként segíti a női kézilabda-válogatottat.

Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója így fogalmazott: „Az őszinteség, az akarat és a profizmus olyan tulajdonságai a csapatnak, mellyel a Pannon is szívesen azonosul. Ezek az értékek jelentik a siker zálogát a sportban éppúgy, mint az üzleti vagy magánéletben. Reméljük, hogy támogatásunkkal sok millió szurkolónak szerezhettük közvetetten örömet. Őszintén gratulálok a lányoknak, Hajdu János szövetségi kapitánynak és a Magyar Kézilabda Szövetség minden tagjának."

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.