PR

Történelmi siker

A főtámogató Pannon gratulál a magyar jégkorong-válogatott történelmi sikeréhez

/ 2008.04.26., szombat 06:44 /

Ove Fredheim vezérigazgató a Pannon minden munkatársa nevében gratulált a magyar jégkorong-válogatottnak, miután a csapat megnyerte a szapporói divízió 1-es világbajnokságot és ezzel feljutott a sportág elitjébe, az A csoportba.

A Pannon 2004 óta a jégkorong-válogatott főtámogatója és a Magyar Jégkorong Szövetség stratégiai partnere.

„Az A csoport volt a csapat álma együttműködésünk kezdete óta, de számunkra az is egyértelmű volt mindig, hogy az álom megvalósítása reális cél. Elszánt, rendkívül összetartó és rokonszenves csapatot ismertünk meg a jégkorong-válogatottban, s a világversenyeken és a Pannon Kupákon mutatott teljesítményük mindannyiszor meggyőző volt. Persze más hinni a sikerben és más a valóságban is átélni azt: a csapat fantasztikus teljesítményt nyújtott Szapporóban, szépen, megalkuvást nem ismerően és eredményesen játszva utasította maga mögé az egész mezőnyt" - mondta Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója.

„A Pannon minden munkatársa nevében gratulálok a csapat tagjainak, Pat Cortina szövetségi kapitánynak, és Studniczky Ferencnek, a szövetség elnökének. Hatalmas megtiszteltetést jelent számunkra, hogy a magunk eszközeivel, a kiegyensúlyozott háttér biztosításával a Pannon is hozzájárulhatott ehhez a sporttörténelmi sikerhez."

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.