A Heti Válasznak megszólalt a Soros-bérencezett német államminiszter

Heti Válasz / 2018.07.04., szerda 15:20 /
A Heti Válasznak megszólalt a Soros-bérencezett német államminiszter

Michael Roth kizárólag a Heti Válasznak adott interjút Berlinben. Sorosista összeesküvés a magyar haza ellen? Nagyinterjúnk a legfrissebb, jelenleg csak digitálisan olvasható Heti Válaszban!

 

Mókás összeesküvés-elméletet kreált a PestiSrácok.hu múlt héten, miután Michael Roth európai ügyekért felelős államminiszter megosztott egy fotót a Twitterén. A képen Roth magyar újságírócsoporttal volt látható, többek között Stumpf András társaságában.

S hogy a Heti Válasz munkatársa valóban a kormánylap Magyar Idők szintén jelenlévő újságírójával karöltve árulta-e a hazát Soros György megbízásából Berlinben?

 

Mindez kiderül a friss Heti Válaszból, amely jelenleg csak elektronikus formában kapható a Digitalstandon. Csak egy kattintás!

 

 

Felhívás!
Ha szeretné támogatni lapunk újraépülését, kérjük, támogassa szerkesztőségünket a Heti Válasz Kiadó Kft. 11794008-20532422-es bankszámlaszámán.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.