valasz.hu/vilag/krimibe-illo-tortenet-igy-vette-meg-a-cukoripar-az-orvosok-hallgatasat-120716?fbclid=IwAR3M9Rlvg1tHypqDxLAnr2pelDml0o08f0p33mmQhLr3Qk1tpj7GtN4drno

http://valasz.hu/vilag/krimibe-illo-tortenet-igy-vette-meg-a-cukoripar-az-orvosok-hallgatasat-120716?fbclid=IwAR3M9Rlvg1tHypqDxLAnr2pelDml0o08f0p33mmQhLr3Qk1tpj7GtN4drno

Az elnyomott férfi visszavág!

/ 2018.06.13., szerda 11:45 /

A politikailag korrekt előírásoknak, a multikulturalizmus vallássá emelésnek legfőbb célpontjai a fehér heteroszexuális férfiak, köztük is leginkább az egyszerű melósok – nem véletlen, hogy minden elitellenes forradalomnak Trumptól a Brexitig ők a legfőbb bázisai. Most néhány brit kőműves mutatta meg, hogy van szellemesebb módja is a visszavágásnak, mint narcisztikus seggfejeket elnökké választani, vagy egy egész országot a gazdasági-politikai káoszba taszítani.

A London melletti Chertsey egyik építkezésén dolgozó kőműveseket ugyanis egy reggel azzal fogadta az építésvezető, hogy hőhullám ide vagy oda, nem dolgozhatnak rövidnadrágban, csak hosszúban. De szerencsére munkásainknak támadt egy mentőötletük, mert rájöttek, hogy a szabad identitásválasztás, a társadalmi nemek teljes egyenlőségének korában senki nem tilthatja meg nekik, hogy szoknyát húzzanak. Hiszen annak a jogkorlátozásnak, ami ma egy maszkulin kőművessel megeshet, holnap már egy létező szexuális kisebbség (például narválszarvfetisiszta leszbikus eszkimók) lehetnek a szenvedő alanyai.

Így aztán a kőművesek munka után két csoportra oszlottak: az egyik a közeli Tesco női ruhapolcait vette célba, a másik a feleségek, barátnők otthoni szekrényeit. Az eredmény kétségkívül lenyűgöző lett. Ugyan voltak biztonsági játékosok, mint a férfipólóhoz farmerszoknyát öltő szaki, na, de az a leopárdmintás dressz!

Felhívás!
Ha szeretné támogatni lapunk újraépülését, kérjük támogassa szerkesztőségünket a Heti Válasz Kiadó Kft. 11794008-20532422-es bankszámlaszámon.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.